Lämpökäsineet

Lämpökäsineitä käytetään esimerkiksi halvauksen, hermovaurioiden, amputaation jälkeen tai reumakäsissä, jotka palelevat heikon verenkierron vuoksi.

Meillä kaikilla on erilaiset toleranssit kylmyydelle, mutta tiedämme silti kaikki, miltä tuntuu olla mukavasti lämpimänä. Gerbingin lämmitetyt käsineet toimivat kehon luonnollisen lämmöntuotantokyvyn tukena.

Akun kesto:
Valmistajan suositus on ensin laittaa lämmitys täydelle teholle (100%) ja kun kädet ovat lämmenneet, suositellaan tehotasoa laskettavaksi akun latauksen säästämiseksi.
7V akun kesto yhdellä latauksella, käytettäessä akkua täydellä teholla akun kesto on noin 2 tuntia, keskiteholla noin 3-4 tuntia ja alhaisimmalla noin 8 tuntia.

TAKUU
Gerbing-7 ja 12 (käsineet, muhvi/ aluskäsine) sähköisille osille (lämpövastukset) myönnetään yhden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Jos havaitset meiltä ostamasi käsineen ompelussa tai materiaaleissa ensimmäisen vuoden aikana vikaa, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä. Gerbingin ladattaville litium-/ NiMH-akuille ja latureille myönnetään 90 päivän tehdastakuu ostopäivästä alkaen. On tärkeää, että akku ladataan säännöllisesti ja että siinä ylläpidetään vähintään 25 prosentin varaustaso, kun akkua ei käytetä. Käytä akun kanssa vain siihen tarkoitettua tuotetta. Takuu ei kata tuotteen normaalia kulumista, eikä se ole voimassa, jos tuotteeseen tehdään muutoksia. Takuumme ei kata myöskään tuotteen väärinkäytöstä, onnettomuuksista tai vääränlaisesta hoidosta aiheutuvia vahinkoja.

Näytetään kaikki 12 tulosta