TUOTEPAKETTI KÄSITUKI & VASTAANOTTO

149,00  sis. alv 24%

Tuotepaketti sisältää toimintaterapeutin vastaanoton ja käsituen (ranne- tai ranne-peukalotuen tai peukalotuen).
Toimintaterapeutin vastaanotolla arvioidaan käden tuennan tarve ja tehdään suositus tuentaratkaisusta.
Tuotepakettiin kuuluvat meidän valikoimasta kaikki ranne- ja rannepeukalotuet. Peukalotukien osalta tuotepakettiin kuuluvat kaikki tuet, mutta valittaessa Push CMC-tuen lisätään paketin hintaan +20 € sis. alv 24 %.
Tämän veloitamme korttimaksuna vastaanotolla erikseen. Tuotepakettiin sisältyy tuen normaalit yksilölliset muotoilut, kuten tikun taivutus käden muodon mukaan.
Käsituilla tarkoitetaan käden alueelle puettavia tukia/ortooseja. Näitä ovat esimerkiksi ranne- ja peukalotuet sekä ranne-peukalotuet. Näillä voidaan tukea ja suojata niveliä, helpottaa kipua ja parantaa toiminnallisuutta. Käsituilla käsi tuetaan hyvään asentoon yö- tai päiväaikaan sekä vähennetään kuormitusta arjen toiminnoissa, kotona ja työssä. Käsituet käytetään vammojen, murtumien ja leikkausten jälkihoitoon ja kuntoutukseen.
Vastaanotto sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä. Kun tuote on ostettu verkkokaupasta, soitamme teille ja sovimme ajan vastaanotolle tuen arviointia ja hankkimista varten. Vaihtoehtoisesti voitte myös soittaa itse meille ajan varaamiseksi, puh 09-4543650. Vastaanottoajat ovat pääsääntöisesti klo 8-16, mutta erikseen sovittaessa löytyy myös ilta-aikoja.
Huomioithan seuraavat asiat tuotepaketista:
  • Jos vastaanotolla ei löydetä sopivaa tuotetta käden tuennan tarpeeseen, niin hyvitämme paketin hinnasta teille 45 € sis. alv 24 %.
  • Jos valmistukeen pitää tehdä isompia muutoksia tai suosittelemme teidän tarpeeseenne yksilöllistä tukea, annamme näistä erikseen kustannusarvion vastaanotolla.
Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.