Toimitusehdot

Villa Manus Oy:n myynti- ja toimitusehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Villa Manus Oy:n ja asiakkaan välisessä liiketoiminnassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu.

1. Hinnat

Hinnat voimassa olevan kuvaston mukaisesti.

2. Toimitusajat

Varastoitavat tuotteet 2 – 6 arkipäivää, ei varastoitavat tuotteet sopimuksen mukaan.

3. Maksuehdot

Kuluttaja-asiakkaat: postiennakko. Sopimusasiakkaat sopimuksen mukaan. Laskutusasiakkaat: 14 päivää netto. Viivästyskorko 7,0 %.

4. Toimitusehdot

Toimitus- ja pakkauskulut veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti, joka on nähtävissä kun tuote on siirretty ostoskoriin.

5. Luovutusehdot

Tavara katsotaan luovutetuksi asiakkaalle, kun asiakas itse tai hänen edustajansa on sen vastaanottanut.

6. Palautukset

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaan tulee aina olla yhteydessä Villa Manus Oy:n etukäteen. Asiakas maksaa toimitus- ja palautuskulut mikäli kyseessä on ostajan virhe eli tuotteen laadussa tai toimituksessa ei ole virhettä. Palautuksissa tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan sekä mukaan tulee liittää ostajan tiedot. Vääristä asiakaspalautuksista perimme postituskulut.

7. Tavaran omistus

Villa Manus Oy pidättää omistusoikeuden tavaraan itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu.

8. Muutokset

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Villa Manus Oy pidättää oikeuden hintojen, myynti- ja toimitusehtojen sekä tuotteiden muutoksiin. Mikäli kuvastossa olevan tuotteen saatavuus loppuu, pyrimme korvaamaan sen vastaavalla. Tällöin asiakkaalle ilmoitetaan asiasta erikseen. Tuotteissa noudatetaan arvonlisäveroa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja Villa Manus Oy pidättää oikeuden tarkastaa myyntihintaa, mikäli arvonlisävero muuttuu kuvaston voimassaoloaikana.