Villa Manus

Villa Manus Oy on perustettu joulukuussa 2000, jolloin toiminnan lähtökohtana oli aito halu työskennellä yläraajan ortopedisten apuvälineiden parissa huomioiden jokainen asiakas yksilöllisesti. Tämä sama lähtökohta antaa edelleen pohjan yrityksemme toiminnalle. Villa Manus on erikoistunut yläraajan tuentaan ja käsiterapiavälineisiin.

Valikoissamme on yläraajan valmistukia, kuten ranne-, peukalo- ja sormitukia sekä kaularangan tukia. Lisäksi valikoimmaamme täydentää harjoitusvälineet esimerkiksi puristuvoimaharjoitteluun ja lämpökäsineitä kylmille tai paleleville käsille. Valikoimassa on myös turvotuskäsineitä ja arvenhoitotuotteita. Verkkokauppamme valikoimasta löytyy apua esiimerkiksi nivelrikkoon, reumaan, rasitusvammoihin, käden tai sormen turvotukseen, arvenhoitoon, puristusvoimaharjoituksiin, kaularangantuentaan ja kylmille käsille.

Mikäli verkkokauppamme ei ratkaise sinun tarvettavasi, meillä on myös Vantaalla Myyrmäessä toimintaterapeutin vastaanotto.
Toimintaterapeutin vastaanotolla toimintaterapeuttimme arvio ja tutkii sinun yläraajasi (kaularangasta sormenpäähän) ja tekee arvion tuennan tarpeesta. Jos valmis tuki ei ole riittävä, niin toimintaterapeutimme valmistavat myös yksilöllisesti tukia.

Yksilöllisiä tukia voidaan tehdä esimerkiksi kaularangalle, peukalon kulumaan, sormen yliojennukseen tai käden lepolasta päivä- tai yökäyttöön.

Villa Manuksen toimintaterapeutin palveluille on myönnetty Avainlippu-merkki merkiksi suomalaisesta työstä.
Villa Manus on 100 % suomalainen pienyritys.