Rannetuet

Rannetukien avulla stabiloidaan rannetta ja tuetaan kättä. Rannetukia käytetään esimerkiksi ylirasituksen, jännetuppitulehduksen, rannekanavaoireyhtymän, nivelrikon tai reuman hoidossa. Rannetuki suojaa kipeää rannetta. Ylirasittunut tai tulehtunut ranne pääsee tarvitsemaansa lepoon rannetuessa. Rannetukea voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi, mikäli työasennot tai -liikkeet ovat toistuvia ja kättä paljon kuormittavia.

Rannetukia on eri vahvuisina ja mallisina, jotta voit löytää juuri sinun käyttötarpeeseesi ja käden mittasuhteisiin soveltuvan tuen. Lyhyet ja lastattomat tuet antavat kevyen tuen, lämmittävät ja ”muistuttavat” olemaan rasittamatta kivuliasta rannetta. Tukilastalliset rannetuet ovat tarpeen, kun halutaan enemmän tukea ranteelle ja estää ranteen liikuttamista.

Rannetuet voivat olla sekä päivä- että yökäytössä. Päiväkäytössä rannetuella voidaan tukea käden toiminnallisuutta. Ranteen tukeminen hyvään asentoon voi helpottaa tarttumista ja puristusotteen ylläpitoa eri toiminnoissa.

Yökäytössä rannetuki suojaa ranteen nivelet hyvään asentoon. Optimaalinen asento lievittää kipua ja voi auttaa käden ja sormien puutumisoireisiin. Rasituksen jälkeen ranteen saaminen hyvään asentoon koko yöksi antaa ranteen alueen kudosten levätä, mikä vähentää kipua ja turvotusta.

Voit muokata valmistukeasi lisäosilla, joita on myynnissä Käsien kaupassa. Lisänauhalla saadaan tarvittaessa lisätukea ranteelle. Lastalliset rannetuet toimitetaan alumiinisen muokattavissa olevan tukilastan kanssa. Tukilastaksi voi tarvittaessa valita myös muovisen valmiiksi muotoillun lastan.

Näytetään tulokset 1–16 / 23