PRISMA STABIL PLUS -RANNETUKI

48,00  sis. alv 24%

Prisma Stabil Plus -rannetuki on erittäin tukeva käsituki. Rannetuen avulla stabiloidaan rannetta ja tuetaan kättä. Rannetukea käytetään esimerkiksi ylirasituksen, jännetuppitulehduksen, murtumien jälkitilojen tai reuman hoidossa. Tukea voidaan käyttää sekä päivä- että yökäytössä. Päiväkäytössä työssä tai kotona vähennetään ranteeseen kohdistuvaa rasitusta.
Yökäytössä suojataan käsi hyvään asentoon ja vähennetään kipua ja särkyä. Rannetuesta voi olla apua käden ja sormien puutumis- ja pistelyoireisiin.
Prisma Stabil Plus -rannetuessa on kämmen puolella rannetta tukemassa valmiiksi muotoiltu alumiinilasta. Kämmenselän puolelle on kaksi joustavaa lastaa käden tukemiseksi.
Lastat on tarvittaessa vaihdettavissa kevyempiin muovisiin lastoihin tai poistetavissa kokonaan.
Rannetuki on helppoa pukea käteen pujottaen. Rannetuki on helppo kiristää ja se kiinnitetään yhdellä tarranauhalla, joka yhdistyy kiristysnyöreihin.
Peukalon hangan kiinnitys on säädettävissä yhdellä tarranauhalla. Prisma Stabil Plus -rannetuen kämmenen sisäpuoli on pehmustettu.
Ranteeseen saadaan lisätukea erikseen ostettavalla Reverse-lisänauhalla.
Käyttöaiheita: rasitusvamma, ylirasitus, ranne kipu, ranteen särky, krooninen kipu, yliliikkuvuus, reuma, murtuman tai tapaturman jälkitila, rannekanava oireyhtymä (karpaalitunnelisyndrooma), nivelrikko, sormien puutuminen.
Katso alapuolelta mittataulukko rannetukeen. Rannetuen mittaan otetaan ranteen ympärys.
Tuotetunnus (SKU): 7070 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tuen pituus on 20 cm. Materiaali on tukevaa ja kestävää materiaalia.
Koko
Ranteen ympärys
XX-Small
10-12 cm
X-Small
12-14 cm
Small
14-16 cm
Medium
16-18 cm
Large
18-20 cm
X-Large
20-22 cm
XX-Large
22-24 cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kätisyys

Oikea, Vasen

Värit

Beige, Musta

Koko

L, M, S, XL, XS, XXL

Saatat myös pitää...