PRISMA BARN STABIL PLUS – LASTEN RANNETUKI

40,00  sis. alv 24%

Prisma Barn Stabil Plus -rannetuki on erittäin tukeva käsituki. Rannetuen avulla stabiloidaan rannetta ja tuetaan kättä. Rannetukea käytetään esimerkiksi ylirasituksen, jännetuppitulehduksen, murtumien jälkitilojen tai reuman hoidossa. Tukea voidaan käyttää sekä päivä- että yökäytössä. Päiväkäytössä leikeissä, koulussa ja arjen toiminnoissa vähennetään ranteeseen kohdistuvaa rasitusta. Yökäytössä suojataan käsi hyvään asentoon ja vähennetään kipua ja särkyä. Rannetuesta voi olla apua asentohoidollisesti käden ja sormien puutumis- ja pistelyoireisiin.
Prisma Barn Stabil Plus -rannetuessa on kämmen puolella rannetta tukemassa valmiiksi muotoiltu alumiini lasta. Kämmenselän puolelle on tukilasta käden tukemiseksi. Lastat on tarvittaessa poistetavissa kokonaan.
Rannetuki on helppoa pukea käteen pujottaen. Rannetuki on helppo kiristää ja se kiinnitetään yhdellä tarranauhalla, joka yhdistyy kiristysnyöreihin. Peukalon hangan kiinnitys on säädettävissä yhdellä tarranauhalla. Prisma Barn Stabil Plus -rannetuen kämmenen sisäpuoli on pehmustettu.
Tuen pituus on 15 cm, saatavilla yksi koko. Sopii ranteelle, jonka ympärys on 10-13 cm. Materiaali on tukevaa ja kestävää materiaalia.
Ranteeseen saadaan lisätukea erikseen ostettavalla Reverse-lisänauhalla.
Käyttöaiheita: rasitusvamma, ylirasitus, ranne kipu, ranteen särky, krooninen kipu, yliliikkuvuus, reuma, murtuman tai tapaturman jälkitila, rannekanava oireyhtymä (karpaalitunnelisyndrooma), nivelrikko, sormien puutuminen.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kätisyys

Oikea, Vasen

Saatat myös pitää...