COMFORT COOL-PEUKALOTUKI

50,00  sis. alv 24%

Comfort Cool -peukalotuki on kevyt, helppokäyttöinen ja mukava tuki peukalon tyvi- ja keskinivelille.
Tuki helpottaa peukalon alueen kipua ja epämukavuutta nivelrikon, yliliikkuvuuden, rasitusvamman, jännetulehduksen tai nyrjähdyksen jälkeen.
Tuessa on tarranauhakiinnitys ja sen ainutlaatuinen peukalonauha antaa lisätukea peukalon tyviosan kohdalle ohjaten peukaloa toiminnalliseen asentoon.
Comfort Cool- peukalotuen materiaali on joustavaa ja rei’itettyä neopreenia (lateksiton) ja sisäpuoli miellyttävää anti-mikrobista froteeta.
Tuesta on erikseen mallit oikealle/vasemmalle kädelle.  Peukalotuen koot ovat XXS-XL, ja pienimmät koot XXS-XS käyvät myös lapsille.
Peukalotuesta löytyy myös + -koot, joissa peukalon mitoitus väljempi. Plus-koon peukalotuet sopivat isommalle/leveämmälle kädelle. Oikea koko määritetään mittaamalla kämmenen ympärysmitta rystynivelen kohdalta.
Tuen peukalo-osaa voidaan haluttaessa leikata saksilla paremman istuvuuden saavuttamiseksi.
Leikkaamista ompeleiden kohdalta tulee välttää, tai leikkaaminen tehdään huolellisesti huomioiden ompeleiden kohta ja siihen ommellut ”lukko”-kohdat purkautumisen estämiseksi.
Käyttö: Peukalon tyvinivelen tukemiseen, reuman hoitoon, nivelrikkoon
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Kämmenen ympärys

11-14 cm / Toddler XXS, 14-17 cm / Youth XS, 15-18 cm / S, 17-18 cm / S+, 18-20 cm / M, 20-21 cm / M+, 20-23 cm / L, 21-24 cm / L+, 23-25 cm / XL

Kätisyys

Oikea, Vasen