NORCO-TURVOTUSKÄSINE RANTEEN YLI (KÄRJET KIINNI)

26,00  sis. alv 24%

Norco -turvotuskäsineellä luodaan paineen tunnetta käsille, mikä vähentää kipua ja turvotusta käsissä. Mallissa on ulkopuolella olevat saumat, mikä ehkäisee kipukohtiin suuntautuvaa painetta. Halkio ranteessa helpottaa käsineen pukemisessa. Tuotteen kompressioluokka on 1-2 (15-25mmHg).  Tämä Norco-painekäsine malli on hieman pidempi ja tulee ranteen yli. Malli luo painetta sekä kämmenelle että myös hieman ranteen alueella. Mikäli myös ranteessa on turvotusta, niin suositellaan valitsemaan tämä.
Turvotuskäsineet sopivat esimerkiksi nivelrikon ja reuman hoitoon. Myös yliliikkuvat nivelet saavat kevyttä tukea painehanskasta. Turvotuskäsineen tuoma sensorinen ärsyke voi auttaa, kun on tarve vahvistaa kehon hahmotusta. Turvotuskäsineellä ehkäistään nesteen kertymistä tietylle alueelle ja nesteen kertymisestä aiheutuvaa kipua. Turvotustekstiilejä voidaan käyttää apuna myös arven hoidossa auttamassa pitämään silikonigeelituotteita paikoillaan tekstiilin alla. Turvotuskäsissä tai -sormissa voi olla sairausperäistä esimerkiksi nivelrikosta, niveltulehduksesta tai reumasta johtuvaa. Vaihtoehtoisesti turvotusta voi aiheuttaa raskaus tai kuumakesäpäivä, runsas suolan käyttö tai reippaan käsiä käyttävän urheilusuorituksen seurauksena.
Käyttötarkoitus: turvotukseen, niveltulehdukseen, nivelrikkoon, reumaan, turvotuksen hoitoon, arven hoitoon
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Käsine myydään kappaleittain vasempaan tai oikeaan käteen, väri beige. Saatavilla koot XS-L, koon valinta kämmenen ympäryksen mukaan.  Valmistusmateriaali on nailonia ja lycraa (lateksiton).

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kätisyys

Oikea, Vasen

Kämmenen ympärys

15-18 cm / XS, 18-20 cm / S, 19-22 cm / M, 20-25 cm / L

Saatat myös pitää...