NORCO-TURVOTUSKÄSINE (KÄRJET KIINNI)

26,00  sis. alv 24%

Norco -turvotuskäsineellä luodaan paineen tunnetta käsille, mikä vähentää kipua ja turvotusta käsissä. Mallissa on ulkopuolella olevat saumat, mikä ehkäisee kipukohtiin suuntautuvaa painetta. Halkio ranteessa helpottaa käsineen pukemisessa. Tuotteen kompressioluokka on 1-2 (15-25mmHg).  Kärjet kiinni mallissa painetta sormenpäihin ja kämmeneen.
Turvotuskäsineet sopivat esimerkiksi nivelrikon ja reuman hoitoon. Myös yliliikkuvat nivelet saavat kevyttä tukea painehanskasta. Turvotuskäsineen tuoma sensorinen ärsyke voi auttaa, kun on tarve vahvistaa kehon hahmotusta. Turvotuskäsineellä ehkäistään nesteen kertymistä tietylle alueelle ja nesteen kertymisestä aiheutuvaa kipua. Turvotustekstiilejä voidaan käyttää apuna myös arven hoidossa auttamassa pitämään silikonigeelituotteita paikoillaan tekstiilin alla. Turvotuskäsissä tai -sormissa voi olla sairausperäistä esimerkiksi nivelrikosta, niveltulehduksesta tai reumasta johtuvaa. Vaihtoehtoisesti turvotusta voi aiheuttaa raskaus tai kuumakesäpäivä, runsas suolan käyttö tai reippaan käsiä käyttävän urheilusuorituksen seurauksena.
Tuotetunnus (SKU): NC5320 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käyttötarkoitus: turvotukseen, niveltulehdukseen, nivelrikkoon, reumaan, turvotuksen hoitoon, arven hoitoon
Käsine myydään kappaleittain vasempaan tai oikeaan käteen, väri beige. Saatavilla koot XS-L, koon valinta kämmenen ympäryksen mukaan.  Valmistusmateriaali on nailonia ja elastaania (lateksiton).

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kätisyys

Oikea, Vasen

Kämmenen ympärys

15-18 cm / XS, 18-20 cm / S, 19-22 cm / M, 20-25 cm / L

Saatat myös pitää...