Ale!

CATELL-TURVOTUSKÄSINE PITKÄ MALLI (KÄRJET KIINNI)

33,00  sis. alv 24%

Catell-turvotuskäsineellä luodaan paineen tunnetta käsille, mikä vähentää kipua ja turvotusta käsissä. Pitkä malli luo painetta sormesta kyynärvarteen. Jos turvotusta on sekä käsissä että ranteen ja kyynärvarren alueella. Pidempi malli on silloin parempi valinta. Mallissa on ulkopuolella olevat saumat, mikä ehkäisee kipukohtiin suuntautuvaa painetta. Tuotteen kompressioluokka on 1-2 (15-25 mmHg).
Turvotuskäsineet sopivat esimerkiksi nivelrikon ja reuman hoitoon. Myös yliliikkuvat nivelet saavat kevyttä tukea painehanskasta. Turvotuskäsineen tuoma sensorinen ärsyke voi auttaa, kun on tarve vahvistaa kehon hahmotusta. Turvotuskäsineellä ehkäistään nesteen kertymistä tietylle alueelle ja nesteen kertymisestä aiheutuvaa kipua. Turvotustekstiilejä voidaan käyttää apuna myös arven hoidossa auttamassa pitämään silikonigeelituotteita paikoillaan tekstiilin alla.
Turvotuskäsissä tai -sormissa voi olla sairausperäistä esimerkiksi nivelrikosta, niveltulehduksesta tai reumasta johtuvaa. Vaihtoehtoisesti turvotusta voi aiheuttaa raskaus tai kuumakesäpäivä, runsas suolan käyttö tai reippaan käsiä käyttävän urheilusuorituksen seurauksena.
Käyttötarkoitus: nivelrikkoon, reumaan, turvotuksen hoitoon, arven hoitoon
HUOM! Poistuva malli, vain hajakokoja jäljellä
Tuotetunnus (SKU): 5323 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valmistusmateriaali on nailonia ja elastaania (lateksiton).
Käsine myydään kappaleittain vasempaan tai oikeaan käteen, väri beige. Saatavilla koot S-L, koon valinta kämmenen ympäryksen mukaan.
Tuotenumero VASEN
Tuotenumero OIKEA
Koko
Väri
Kämmenen ympärys
53230
53231
S
beige
14-17 cm
53232
53233
M
beige
17-20 cm
53234
53235
L
beige
20-23 cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kätisyys

Oikea, Vasen

Koko

L, M, S

Saatat myös pitää...