OVAL-8-SORMITUET

29,00  sis. alv 24%

Oval-8 -sormituki on huomaamaton ja kestävä tuki sormien pienten nivelten tukemiseen.
Oval-8 -sormituella voit tukea esimerkiksi yliojentuvaa niveltä tai sivuttaissuuntaisesti löysää niveltä, mikäli nivelesi ovat yliliikkuvat. Oval-8 -sormituella voidaan estää joutsenkaulavirheasentoa ja parantaa käden otteita ja toiminnallisuutta esimerkiksi reumakädessä. Oval-8 -sormituki toimii myös napsusormen (jännetulehdus) tukena estäen jänteen lukkiutumista ja kipua. Oval-8 -sormituen sopivat myös napinläpivirheasennon korjaamiseen tai sormen nivelten suojaamiseen vammojen tai tapaturmien jälkeen.
Pukemistapa riippuu siitä, mitä niveltä ja liikesuuntaa halutaan tukea. Helpot ja mukavat tuet ovat nopeat sovittaa ja niitä voidaan myös muotoilla.
Koon määrittäminen:
Oval-8 -sormituen oikea koko voidaan määrittää mittaamalla sormen ympärysmitta tuettavan nivelen kohdalta mittanauhalla tai paperisella mitta-aihiolla.
Mittaamisen lisäohjeet löydät täältä. Mikäli turvotuksen vaihtelu on sormessa suurta, voi olla aiheellista hankkia useampi eri kokoinen Oval-8 -sormituki.
Tuesta löytyy myös pienet koot lapsille, mutta sitä ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi.
Oval-8 -sormituella on monta käyttömahdollisuutta: sorminivelen immobilisointi, joutsenkaula (Swan neck)- ja napinläpivirheasennon (Boutonniere) korjaaminen,
Mallet Finger -jännevaurion tukeminen, napsusormen (Trigger Finger) tukeminen sekä nivelen sivuttaissuuntainen tukeminen.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Oval-8 sormitukea voidaan myös hieman muokata. On suositeltavaa, että muokkaamisen tekee terveydenhuollon ammattilainen.
Tuet on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla tai desinfiointiaineella.
Sormitukia voidaan käyttää käsiä pestessä, suihkussa ja uidessa.
Materiaali on muovia (polypropyleeni) ja 100% lateksiton.
Mikäli turvotuksen vaihtelu on sormessa suurta, voi olla aiheellista hankkia useampi eri kokoinen Oval-8 -sormituki.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
PIP-nivelen ympärysmitta

4,3 cm / koko 2, 4,5 cm / koko 3, 5 cm / koko 4, 5,3 cm / koko 5, 5,7 cm / koko 6, 5,9 cm / koko 7, 6,2 cm / koko 8, 6,4 cm / koko 9, 6,8 cm / koko 10, 7,1 cm / koko 11, 7,4 cm / koko 12, 7,7 cm / koko 13, 8,1 cm / koko 14, 8,2 cm / koko 15